Eleiko Viktskivor

Det har varit fantastiskt att få chansen att ha kul med alla nya Eleiko produkter under en helg på träningsläger. Jag tyckte om att ta en minut att undersöka dessa helt nya leksaker som vi har i gymmet som jag inte är säker på om du har koll på. Eleiko den finaste olympiska träningskläderna på jorden. Frågan var , hur kan deras redskap anpassa sig till dina behov som i detta fall var en Crossfitutövare som saknade fullständiga olympiska lyftplattformar.

eleiko vikter Eleiko ViktskivorEleiko har verkligen skapat nya produkter särskilt för behov inom Crossfit. Eleiko viktskivor har en snygg finish och jag älskar hur särskilt 5kg skivorna är stark jämfört med de andra jag har använt tidigare. De ger en fin rekyl och studsar inte runt mycket om de droppas, även om det sjunkit från overhead. Jag har dessutom upptäckt att en blandning av olika viktskivor på skivstången sänker studsen kraftigt. Generellt sett är jag riktigt nöjd med.

Eleiko skivstänger

eleiko skivstang 300x300 Eleiko ViktskivorDet var aldrig en fråga om kännetecken för Eleiko skivstänger . Det har varit en fantasi för mig att få en av dessa badboys i år. Gällande träningsstången gillar jag det marginellt mindre strukturen på skivstången i jämförelse med tävlingsversionen

Eleiko Dumbells

Du kanske också har upptäckt att det finns mer hantlar och några snygga kettlebells eftersom camping . Hela gruppen av Volcano hantlar går från 1 till 40 kg och de är enastående för bär , körningar och funktionsstöd. De nya Eleiko kettlebells är gjord för tävling , tävlingsversionen innebär att de är gjorda av smitt stål ( istället för järn ) , standard i dimension och fick ett mycket bättre grepp än de vanliga i gymmet. Personligen föredrar jag dessa till normala och älskar när du utför ryck och andra övningar eftersom de är skonsammare mot muslkerna och skapar rätt teknik enklare / mer konsekvent .

Sammanfattning
Eleiko står för svensk kvalité och är verkligen något som jag skulle vilja rekommendera. Vi ser allt fler av deras produkter i Svenska gym medan i utlandet är det sällsynt fortfarande. Förutom i nichade gym eller gym som satsar på enbart det bästa.
Eleiko har lång tradition av att göra gymprodukter och det finns en anledning till att de är standard inom tyngdlyftningsgrenen. De är de bästa.Läs mer på deras hemsida

ViktskivspecialistenEleiko Viktskivor