Recensioner

Olympiska Vikter – viktset recension

Kanske en av dina första val kommer att vara – om att köpa en riktig OS- vikt – set , om du är i marknaden för en helt ny grupp av vikt . Men sortera igenom de många valmöjligheter som finns att ta lite tid borta från träning och hur skulle du förstå vad ditt val kommer att pågå till din egen instruktion program . Din första beslut skulle kunna baseras på precis det du ska betala ändå , kanske du vill köpa mer information om vad saker att söka efter i en olympisk tyngd – in före köp , innan hela ditt beslut helt på kostnaden .

Detta är i allmänhet förklaras med en uppsättning som är både 300 pounds eller 400 pounds och har en 7 – fot , 45 – pound bar , även om du hittar några uppsättningar som marginellt förändras från detta . Då kan du bli förvånad över att se det finns bara så många olika val som finns idag , om detta verkligen är den typ av vikt inställd att du söker efter . Vi har utvärderingen flera tyngd – set och har minskat det bästa av rasen för nästa .

Våra bästa val?

Vi har minskat vårt bästa vikt – set till sådana 3 beroende på :

Eleiko WL Rivalitet : Dessa är verkligen premium konkurrenter nivå vikt inställt intervall .

Bästa Överskott av kostnad och kvalitet : Rogue HG Set : Kostnaden , hållbarhet tillsammans med kvalitetsinstruktionsuppsättning.

Kostnadseffektivt till en lägre kostnad : Troy VTX Set : Kvaliteten när kostnaden är ett stort problem .

Parametrar

Eleiko WL Rivalitet

Rogue # 038 och Barer , HG Stötfångare

Troy VTX Stötfångare

Bumper Bild Eleiko HG Bumper Set Troy VTXt

Bar fett Killar 20kg

Tjejer 15kg Män 20kg

Tjejer 15kg Män 20kg

flickor 15kg

Bar Längd 7 ‘ 7 ‘ 7 ‘

Bar Sammansättning Bright Zinc Finish Svart Zink yta Stål

Bumper Plates Packad 165kg

Bumper Diameter 450mm 450mm 450mm

Bumper Material Gummi Gummi Gummi eller stål

Vikt märkning kg lbs och kg lbs

Stötfångare Färg Custom Multicolor Svart ( normal )

Custom Multicolor Svart (Standard)

Custom Multicolor

Bumper Doft låg låg Måttlig

Total vikt 165 kg ( 364 £ ) £ 275 £ 300

Garanti 5 års garanti 3 års garanti 1 års garanti

Vår Positionering 5star 5star 4 stjärnor Betyg

Djup recension Läs recension Läs recension Läs recension

Vad är en olympisk Vikt – set ?

Den sju meter långa OS- bar som är £ 45 (20 kg) för killar eller 15 kg för flickor både med en två – tums ärmar .

OBS : Då är det inte OS- nivå , om du upptäcker en bar som är kortare eller lättare och bör kategoriseras som en vanlig bar . Dessa Normala barer ändras ofta i vikt , storlek och struktur som är viktigt att tänka på om du är inställd på att få en bra uppsättning och förbättra din träning . En annan avgörande faktor är kvalitets skivor eller plattor annars känner som stötfångare .

En stor olympisk Vikt – set är ett problem som många har misslyckats med , men ett fåtal utvalda har övervunnit :

Hur ser en bra OS- Bar ?

Praktiskt sett OS barer är gjorda för att stödja mycket mer vikt än vanliga barer . Den typiska traditionella bar som skulle kunna användas i ett hem gym kan bara bära omkring 100 120 pounds . Det finns flera olympiska barer såsom Pendlay NexGen HD Bar , rankad hjälpa £ 3500 i tryck , det är klart högsta kvalitet och en ovärderlig för ditt eget hem gym om du kan ha råd med det .

Handtaget av stången innehåller vanligen knurl faktorer som har olika start-och slut faktorer. Lettring är den del av fältet som du lägger båda händerna på och gör att du kan få ett bättre grepp till baren . Kvalitet barer såsom Rouge Bar har 2 räffling faktorer skapade ideal handen positionering .

Vilken typ av plattor är som finns i OS- Vikt – set ?

Det finns en mängd olika olympiska viktuppsättningar, liksom den typ du köper kommer troligen att bero på hur mycket vikt du tänker på tyngdlyftning och hur fint du använder vikt . Du kan köpa castiron vikter som kan vara den grundläggande standarden , men samtidigt överföra dem för att de är lättare på ditt golv och enklare på händerna en hel del personer nu gynnar gummibelagdavikter .

Olympiska vikt set när du köper en vikt set Pendlay _ 210lbAnother tanke är den typ av handtagen vikten har. Normalt behöver olympiska viktuppsättningarinte har vikter som har integrerade handtag , även om det är att flytta nyligen. Att bara ha utskärningar inom varje fett kommer att flytta dem mycket enklare , men på detta belopp det här är inte normalt ovärderlig .

Det finns ett gäng ovanliga konfigurationer vad gäller totalvikt även om de flesta olympiska vikt set har en tendens att vara 250 till 400 £ till börja , kan du köpa på en gång . Dessa består av vikter som sträcker sig från 45 pounds i highend till fem pounds eller 2,5 pounds i low-end . En genomsnittlig foundation set består av :

2 x 45 £ Plate

2 x 25 £ Plate

Hur mycket ska du måste betala?

Mängden pengar du borde avveckla betala för den olympiska vikt uppsättningen beror på många olika faktorer . Dessa inkluderar :

Bar kvalitet och struktur ( Zink avslutade eller helt enkelt målas Steele till den nedre änden )

Krage Struktur ( Bäring eller bussning )

Bumper Kvalitet och smink ( gummi eller plast )

Draghållfasthet

Till att börja med , om du föredrar att köpa någon av dessa på den lokala sportaffär , då du definitivt kan räkna med att spendera en hel del . Ändå kan köpa dessa online spara massor av pengar och verkligen ge dig olika alternativ som du inte kan vara på plats . Till exempel hittar du vikter som är gummibelagd, vikt i olika färger och vikter som är särskilt enkla att hantera . Dessutom finns det tydliga kompletta vikter finns till exempel 500 £ , £ 1000 eller mer .

Där är det möjligt att köpa OS- Vikt Set ? till den mest effektiva

Helst är det verkligen något som borde hålla dig för resten av hela ditt liv , och genom att plocka vikt som korrekt är skapade och designade för din speciella mål , kommer man hamnar att vara en hel del lyckligare med ditt köp .

Frågor och svar

Kund Guider

Vikt – set Jämförelse diagram

Fråga: Vad är OS- Tyngdlyftning ?

A :

Fråga: Jag behöver inte konkurrera om en vikt – lyftare , så kan jag lära mig den olympiska hissar ?

A : Även om din totala styrka och energi utvecklas med stormsteg , kommer du att förstå en mental fokus olik alla andra . Åtminstonekommer du att utföra en krävande träning som kommer att ge resultat .

F: Vad skillnaden mellan ström – lyft och Olympicstyle tyngdlyftning eller bodybuilding ?

A : Det är verkligen de byggstenar motionärer / höjer vi utför . Styrkelyft tävlingar kan variera från döda hiss , på huk till bänkpressar( power lifter utbildning kommer att ofta ses av dig genom att dra däck , traktor och släp samt andra typer av redskap ) . Muscle män ökar ofta definitionen av muskelvävnad och koncentrera sig på att definiera muskler . Det är ett förfarande längd som ofta kräver mer än år innan du tävlar i en betydande grad .

Fråga: Varför är det så att olympiska tyngdlyftare önskar speciella skor ?

A : Du sko hjälper vederbörlig skada och det är design för att bidra till att förbättra balansen ( som kan vara betydande när du har £ 300 över ditt ansikte ) . Först studerar vår tyngdlyftning sko köpare guide , om du är intresserad av att köpa tyngdlyftning skor sedan ta en titt på våra recensioner av flera av skor i branschen .

Fråga: Varför är det så att fett sätter priset så mycket ?

A : Det redskap som du får ( i fall att det är kvalitet ) kommer förmodligen kommer att överleva ditt liv , och till stor del blivit ett köp . Vikt – set leveranserna görs grov och generellt håller den andrahandsvärde om du skulle bestämma dess pension tid . För seriösa idrottsmän detta är ett enkelt beslut .

ViktskivspecialistenRecensioner