Olympiska viktskivor

Fysisk kondition är verkligen en av de mycket viktiga variabler i livet . Att vara hälsosamma faktorer i din disposition , din tid , hur väl du sover , dina personliga relationer och hur du känner dig om livet . Att vara frisk är kanske inte något som bara de rika har möjlighet eller att enskilda individer inte kan uppnå . Att vara frisk och i formen är tillgänglig för vem som helst villig att spendera ansträngning för att uppnå sina mål . Men , kanske vissa människor inte inser hur man ska börja eller vägen att gå om att uppnå dessa mål .

Medan bantning , resten , och kosttillskott är betydande i din wellness mål , är därför ett utmärkt tyngdlyftning set . Denna guide är att råda individer om betydelsen av att välja en olympisk tyngdlyftning uppsättning som är lämplig för dem . Det finns några olika saker att först tänka på när man köper en OS tyngd – set . Vilken vikt , typ och storlek på plattor och vilken storlek eller mängd bar är viktigt att tänka på vid lyft .
Delar av de olympiska Vikt Set

Den inledande del av ens vikt ställa dig kanske behöver tänka på är förmodligen kommer att bli en skivstång .

Med hjälp av en stol plus en skivstång är det möjligt att göra övningar för nästan varje muskel i dina bröstmuskler . Förutom en plats , kan en skivstång även vara användbar för de som har en squat rack . Squatting är verkligen en viktig övning för att konstruera en kraftfull kärna. Det senare , gör det möjligt för en att lyfta tyngre vikter för att få dina mål .

En konventionell olympiska vikt sätter paket kan ha dessa ( OBS : Beroende runt paketet du köper detta kan ändras) :

1 x £ 45 bar ( som nämnts tidigare ) .
2 x 45 £ Plates
2 x 35 £ Plates
2 x £ 10 Plattor
4 x 5 £ Tallrikar
Dessa hantlar har en konventionell twoinch diameter som kommer att matcha andra olympiska skivstänger i fall du köper flera barer . set är ett utmärkt köp för nybörjare tyngdlyftare och nybörjare .

Samtidigt köper vikter , kanske du också behöver tänka på det innehåll de är tillverkade av .
Kostnad

Vikter och skivstänger förändring i kostnad , villkorat av verksamheten som gör dem .
Top Företag inom Business

Trots ett antal andra företag har börjat skapa kvalitet varumärken . Rouge Fitness gör metall och gummi vikter tillsammans med kvalitet skivstänger . Pendlay skapar ännu en topp produkt typ av skivstänger och vikter . York och Troy har också fått stor popularitet . Dessa är typiska top – of- theline produkter och även du kommer att få för att täcka ett hundratal dollar för att få en bra skivstång . Deras vikter kommer också att vara högre prissatta än vissa val . Det måste nämnas att man kunde hitta en grundläggande olympiska lyft vikter som på egen lokala sportaffär . Men precis som en sådan sak i livet , är det möjligt att förutse att skaffa det du verkligen verkligen betalar för. Den komfort och kvalitet som tillhandahålls av varumärkena skulle kunna vara mycket mer värt vartenda öre för dem som vill gå upp till högre belopp och optimera träna regim .
olympiska hantlar

En annan grupp av vikter måste du tänka på att köpa på ditt gym kommer att vara OS- hantlar . Hantlar har flera olika unika metoder för köps . Dessutom finns det flexibla hantlar som skivstång , då många hantlar besitter en viss vikt .

Justerbara hantlar kommer vanligen med gavlar , flera vikter och två handtag . De flesta av viktuppsättningarändras i storlek och vikt , men i allmänhet komma till någon totalt 80 pounds . Ändlocken utnyttjas för att upprätthålla noggrant vikterna i handtagen och från kanske inte kommer när du lyfter .
En nyligen tillgängliga uppfinning inom tyngdlyftning verksamheten är flexibla vikter som fungerar med en ” klicka och lås ” -system . I motsats till att ha fria vikter du helt enkelt ta av och på , gör det nya systemet en att ställa handtaget rakt in i en sats av vikter . Efter detta kan du välja det angivna antalet vikt och låsa den i till läge . Dessa vikt apparat , medan dyrare , är exceptionellt bekväm och spara din egen plats i ett gymnasium .
Fast vikt hantlar

Ytterligare ett alternativ , trots att ses mer i kurorter i stället för hemmagym , är förinställda hantlar . Vanligen kallas Hex eller Guru stil hantlar , dessa handtag har vikter som redan ingår i dem och avancemang i vikt mängder . Även om detta är verkligen lämpar sig i en gymnastiksal där det kan finnas flera folk som väntar på att använda vikter och det är dessutom inte alltid utrymme vänliga för att få ett hem gym .
Kostnad

Även om det verkar bli högre priser, när du monterar upp de olika fria vikter du skulle behöva köpa den ” klicka och lås ” -system ibland träna för att bli en mycket bättre ekonomisk affär . Vad är mer , är den kaliber av Bowflex och Powerblock extremt firas inom verksamheten . Powerblock även säljs med garanti och även Bowflex motsvarighet ger en 2 – års garanti på komponenter och tallrikar .
Disposition

Precis som en sådan sak i livet , kommer lyft ihåg att gå vidare och det finns ganska många genvägar . Men för alla som börjar bli i att forma och allvar med sin wellness , är ett utmärkt utgångsläge definitivt en olympisk tyngdlyftning set . Det är möjligt att sedan finjustera din träning så att den är bäst lämpad för dig , bör du börja med detta .

ViktskivspecialistenOlympiska viktskivor