viktskivor_gjutjarn

Olika typer av viktskivor

Olika typer av Viktskivor

Vi recenserar ett komplett utbud av viktskivorför att möjliggöra för kunder att skräddarsy en viktmodell som tillfredsställer sin budget och behovsnivå. Du kan antingen ta fram en komplett uppsättning eller köpa enstaka plattor för att öka din nuvarande uppsättning.

Gjutjärnsviktskivor

viktskivor gjutjarn 300x300 Olika typer av viktskivorProducerad av utmärkt styrka belagda gjutjärn dessa svåra vikter erbjuds från 1.25 – 30 kg . Tryckt med hjälp av viktstandard. Dessa viktskivor är konstruerade för att hålla. Gjutjärnsviktskivor är perfekt för alla grader av personen och tål extrem användning.

Krom viktskivor

kromviktskivor Olika typer av viktskivorDessa permanenta , trendiga viktskivor har en högkvalitativ kromfinish. De har en snygg , böjd sida och är mer designade än ovanstående för exempel. Anpassade vikter från 1.25 – 30 kg är lämpliga för alla grader av personen.

Gummerade viktskivor

 Olika typer av viktskivorLugnare i bruk än stålviktskivor. Allas centrum är skapade av gjutjärn täckt med reptålig svart naturgummi. De är ett perfekt val för experter eftersom de kan tåla tuffa tag. Anpassade vikter från 1,35 -25kg de är lämpliga för alla grader av personen.

Plastviktskivor

viktskivor plast 300x225 Olika typer av viktskivorAllt detta är ett fantastiskt prisvärt alternativ. Tillverkade av tåligt svart vinyl fylld av packad betong vilket passar perfekt för att utveckla ett hemmagym.

Trigrepp gjutjärn viktskivor

trigrip gjutjarn vikt 300x209 Olika typer av viktskivorKonstruerad för exakt samma höga standard som starka gjutjärnsviktskivor är Trigrepp gjutjärn viktskivor en flexibel lösning som gör dem enkla att lasta och lossa på pubar, enkla att hantera och perfekt för ett urval övningar .

Trigrepp vinyl viktskivor

 Olika typer av viktskivorTillverkad av tuff repfri svart plast fylld med packad betong dessa är ett fantastiskt värde för pengarna. Vikterna varierar från 1,25 – 15kg och dessutom innebär trigrepp layouten att de är enkla att lasta och lossa på större stänger, en lätt uppgift att hantera och perfekt för en hel urval av träning.

ViktskivspecialistenOlika typer av viktskivor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *